Werken bij Pronova

Achterhoek VO

Regelmatig zijn wij op zoek naar talentvolle medewerkers die zich met passie willen inzetten voor onze school.

Achterhoek VO Pronova praktijkonderwijs behoort tot de stichting Achterhoek VO. Achterhoek VO is een aantrekkelijke werkgever. De stichting beheert zeventien scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Achterhoek: Almende College, Baudartius College, Eligant Lyceum, Gerrit Komrij College, Ludger College, Kompaan College, MaxX, Metzo College, Prakticon, Praktijkonderwijs Zutphen, Pronova, Rietveld Lyceum, Christelijk College Schaersvoorde, Het Stedelijk, Ulenhofcollege, Houtkamp College en Panora Lyceum.

Werken bij Pronova

Pronova is een school voor praktijkonderwijs in Winterswijk. Er zitten ongeveer 200 leerlingen op Pronova, afkomstig uit de regio Oost-Achterhoek. Pronova staat voor plezier, betrokkenheid en mogelijkheden.

Pronova telt ongeveer 40 medewerkers. Binnen onze school is er aandacht voor elkaar. De sociale en betrokken sfeer maakt dat Pronova een prettige kleinschalige werkplek is.

We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. We zoeken collega’s die de leerling ziet en begrijpt en beseft dat het welbevinden een eerste vereiste is om tot ontwikkeling te komen. Onze openstaande vacatures worden geplaatst op onze website en op die van Achterhoek VO. Voor de verwerking van de sollicitaties maken we gebruik van Meesterbaan.

Zie je op dit moment geen interessante vacatures? Dan kun je een open sollicitatie sturen via het sollicitatieformulier van Achterhoek VO of door een mail te sturen naar Marije van Hussel, personeelsadviseur, marije.vanhussel@achterhoekvo.nl.